Machine- en framebouw

+ Tekenwerkzaamheden

Alle werkzaamheden onder 1 dak

Voor het ontwerpen en lassen van machine-, frame-, apparaten- en tankbouw ben je hier aan het juiste adres. Door de jarenlange ervaring en brede kennis en kunde van Aarnink Laswerken, zijn er vele mogelijkheden. Bovendien is er beschikking over professionele tekenprogramma’s. Hierdoor is het eindresultaat duidelijk voor beide partijen. Alle werkzaamheden onder 1 dak dus! Daardoor gebeurt het ontwerpen en lassen van machine- en framebouw efficiënt, effectief én vakkundig.

 

Professionele software voor tekenwerkzaamheden

Ruime ervaring in het vak

Korte lijntjes met de klant

Alles onder één dak

Vakkundig en secuur te werk

Tekenwerkzaamheden

Aarnink Laswerken bezit de kennis van verschillende professionele software voor het ontwerpen en tekenen van constructies. Met de tekenprogramma’s worden de wensen van de klant gevisualiseerd. Daardoor is er direct een duidelijk beeld van het resultaat. Fijn voor opdrachtgever en -nemer! Daarnaast is het ook mogelijk om andere opdrachten te laten tekenen door Aarnink Laswerken. Op zoek naar andere mogelijkheden? Bekijk onze diensten!

Verschillende lastechnieken

Aarnink Laswerken werkt met verschillende apparatuur. Daardoor zijn er meerdere lastechnieken mogelijk. Voor iedere opdracht de gepaste werkwijze en vakkundigheid.

TIG-Lassen

TIG Lassen betekent Tungsten Inert Gas en valt net zoals MIG lassen onder elektrisch booglassen. Deze vorm van lassen wordt meestal gebruikt bij constructies van RVS, aluminium en staal. Het TIG Lassen is dan ook zeer geschikt voor het lassen van de dunnere platen.

MIG-Lassen

MIG-lassen staat voor Metal Inert Gas en wordt gerekend tot de categorie elektrisch booglassen. Het is een techniek die werkt met een afsmeltende elektrode. Bovendien is het de meest voorkomende manier van lassen. Dit is vooral door de vele mogelijkheden en de snelheid die het biedt.

Secuur en vakkundig

Aarnink Laswerken is in het bezit van verschillende diploma’s. Dat en de combinatie met jarenlange ervaring in het vak, betekent dat er secuur en vakkundig gewerkt wordt. En dat zie je!

Klanten spreken van hoog kwalitatief en duurzaam werk. En daar zijn we trots op!

 

Aarnink Laswerken is een allround metaalbedrijf

Neem vandaag nog contact op