Stalen kozijnen

Industriële stalen kozijnen

Bij Aarnink Laswerken kunnen we met staal de mooiste creaties ontwerpen en construeren. Favoriet bij de klant: stalen kozijnen. Bij Aarnink Laswerken kunt u terecht voor industriële stalen kozijnen & taarts- en stalen deuren. De kozijnen worden verwerkt met verschillende soorten profielen waarin de keuze breed is. Doordat Aarnink Laswerken alle kennis en kunde in pacht heeft, worden stalen kozijnen passend  voor iedere ruimte en ieder interieur.

Goed om te weten: Aarnink Laswerken biedt service van A tot Z aan. Inmeten bij de klant, ontwerptekening maken, productie, montage op locatie, poedercoating in gewenste kleur, montage glas en glaslatten. Het afkitten van kozijnen en deuren is niet inbegrepen.

Ontwerpen volledig naar wens

Gemaakt op maat

Strak afgewerkt en uniek

Passend in ieder interieur

Zowel voor de particuliere als de zakelijke markt

Het verwerken van staal in het interieur is een werkelijke eye-catcher en de trend van het moment. Denk  ook aan subtiele mogelijkheden met staal: trapleuningen afgewerkt met matte coating. Maar ook voor designkasten op maat bent u bij Aarnink Laswerken aan het juiste adres!

Doordat het ontwerpen en construeren van staal geheel in beheer van Aarnink Laswerken is, kan er bijna aan iedere wens worden voldaan. Laat u dus zeker niet beperken door de hiervoorgenoemde designs, maar neem contact op om de mogelijkheden te bespreken en geniet binnen de kortste keren van uw eigen knap staaltje werk.

 

06 125 685 12

Haaksbergen, Twente

Stalen raamwerken

Met stalen raamwerken creëer je een meer ruimtelijker gevoel en bovendien is het een werkelijke eye-catcher! 

Stalen trapleuningen

Afgewerkt met een matte top coat zijn stalen trapleuningen een lust voor het oog en goed schoon te houden.

Stalen designkasten

Designkasten ontworpen en geconstrueerd geheel naar wens van de klant. Uniek en eigen, zoals u wilt!

Afgeronde projecten

De kennis en kunde heeft Aarnink Laswerken in pacht, en dat zie je! Een knap staaltje werk in verschillende ruimtes. Van net opgeleverde huizen tot het herinrichten van kantoorruimtes. Werken met stalen kozijnen is een werkelijk lust voor het oog en is bovendien makkelijk in onderhoud.

Aarnink Laswerken is een allround metaalbedrijf

Neem vandaag nog contact op